daniel@mellbypadelcenter.se

Aktuellt

Det senaste om vad som händer på Mellby Padel Center

AWpadel och frukostpadel är igång igen.

Onsdagar kl 6.30-7-30 kan du spela frukostpadel. Vi lirar en timme och efter det serveras frukost. Kaffe och färska frallor, perfekt kokta ägg och emellanåt något mer. 


Fredagar 15.00-16.30 kör vi After Work med smarrigt tilltugg efter spel. Ett härligt sätt att avsluta arbetsveckan och inleda helgen.


Anmäl dig enskilt till krogge@mellbypadelcenter.se
Max 20 spelare.

SENIORPADEL PÅ TORSDAGAR.

Nu kör vi igång Seniorpadel igen! OBS! NY TID – torsdagar kl. 13.00-14.00 
Är du pensionär, vill röra på dig och samtidigt ha kul tillsammans med andra är du varmt välkommen! Kostnaden är 65 kr/timme, max antal spelande är 20. Blir vi fler turas vi om. Du behöver inte anmäla dig i förväg.
Har du inte rack kan du hyra hos oss.
Vi bjuder på kaffe och hembakad kaka!

KICKOFF.

Har det blivit för lite padel i sommar? Eller har du tränat ordentligt och är redo att visa upp dina nya färdigheter?

Nu kör vi en kickoff i Mellby Padel Center. Vi spelar Americano för dam och herr, kanske också mixed beroende på hur uppdelningen blir. 
Grillen går varm och det serveras korv och hamburgare. 

Under eftermiddagen berättar Mellby Padelklubb och Mellby Padel Center om höstens aktiviteter.

Shoppen har öppet och lämnar 30% rabatt på skor från Adidas. Passa på att prova ut höstens nya favoritsko! Vi har utökat med fler varumärken i shopen – kom in och kolla!

Garantera din plats genom att anmäla dig direkt till daniel@mellbypadelcenter.se
Max 40 personer. Kostnad är 150 kr som du betalar på plats.

Varmt välkommen att kicka igång padelhösten hos oss!

Vi laddar batterierna.

Under sommaren pausar vi frukostpadel, lunchpadel, seniorpadel och fredagspadel. Vi kommer att göra oss hörda när vi har laddat batterierna och är redo igen. Glöm inte att inne på Mellby Padel Center är det alltid perfekta förhållanden för spel!

Ha en underbar sommar och spela mycket padel!

Word Padel Tour väljer Mellby Padel Center vid regn.

Under vecka 26 pågår Swedish Padel Open/World Padel Tour i Båstad. Blir det dåligt väder under någon av dagarna har SPO företräde till banorna i Mellby Padel Center. Vi ser det som en fantastisk möjlighet att få visa vår fina och proffsiga anläggning för några av världens bästa padelspelare och hoppas att ni har överseende med att ni kan drabbas av sena avbokningar.

Under 16 år? spela gratis under vecka 25.

Är du under 16 år och älskar att spela padel? Grattis! Under vecka 25 erbjuds barn och ungdomar upp till 16 år att spela padel gratis på Mellby Padel Center.
Är du intresserad så maila ditt namn och ålder till daniel@mellbypadelcenter.se så bokar vi upp en bana till dig och bekräftar med mail tillbaka. 
En timme per person och dag får bokas och gäller i mån av lediga tider mellan kl 13-15, måndag-fredag i vecka 25.

I vår varuautomat inne i hallen kan du enkelt hyra rack och köpa bollar om du inte har egen utrustning.


Summer Camp junior.

Forehand, backhand, volley, bandeja – är du redo? Mellby Padel Summer Camp Junior är den 17-20 juni för dig mellan 8-16 år. 1 timmes padel per dag, klockan 9-10 alternativt 10-11. Kostnad 495 kr.

Alla är välkomna, oavsett om du är nybörjare eller har spelat mycket. Padel är lätt att lära och du är snabbt igång! Vi delar in grupperna efter ålder och hur mycket du spelat.

Huvudtränare är Sandra Andersson med meriter från Sveriges landslag i padel. Sandra har varit padeltränare sedan 2014. 

Läs mer och anmäl dig här!

Seniorpadel på torsdagar.

På torsdagar kör vi seniorpadel kl. 14.00. Är du pensionär, vill röra på dig och samtidigt ha kul tillsammans med andra är du varmt välkommen! Kostnaden är 55 kr/timme, max antal spelande är 20. Blir vi fler turas vi om. Du behöver inte anmäla dig i förväg.
Har du inte rack kan du hyra hos oss.
Vi bjuder på kaffe och kaka!

Nu kan ni köpa 10-kort.

2019-01-14 - Nu kan ni köpa 10-kort på Mellby Padelcenter! 10 timmars spel till en kostnad av 2.900 kronor gör att du sparar 30 kr/timme. För att ta del av detta behöver ni vara medlemmar i Mellby Padelklubb. Ni köper 10-kort på plats hos oss när receptionen är bemannad.

Klicka här för öppettider!

mellby padelklubb.

2018-12-20 - En ny förening har sett dagens ljus. I samband med att Mellby Padelcenter öppnar startar även Mellby Padelklubb. Klubben kommer att verka för att padelsporten utvecklas i Laholms kommun. Den nystartade föreningen finns på plats hos oss på lördag 22 december mellan 9-13 och den 26 december mellan 13-15.