GOLFSIMULATOR

GOLFSIMULATOR


TRÄNA ELLER UTMANA KOMPISARNA

TRÄNA GOLF I VÅR GOLFSTUDIO


Nu breddar vi vårt utbud på Mellby Padel Center. I samarbete med TH3 Rental har vi installerat en toppmodern golfsimulator av märket Golfblaster3D. I den kan du spela välkända golfbanor från olika delar av världen, till exempel Barsebäck, Ullna och Augusta USA. Golfsimulatorn är perfekt för träning av olika slag. På slagduken visas ditt slag i högupplöst 3D-grafik – här får du verkligen möjlighet att förbättra slagtekniken!

Eller varför inte gå 18 hål med polarna? Du bokar enkelt i appen Playtomic.


Spela välkända golfbanor
I golfsimulatorn kan du spela någon av de 50-talet svenska och internationella golfbanor som finns installerade. Precis som utomhus möter du utmaningar som vind, vattenhinder, bunkrar, skog, tät ruff och ondulerade greener. Bana och slag visas i rörlig och högupplöst 3D-grafik.


Träna golf
Här kan du värma upp eller träna samtliga slag på en driving range. Golfblaster3D är idealisk för träning av närspel och puttning. Utmana dig på long driving, målgolf, närmst hål eller demoleringsgolf. För de yngsta finns minigolf och sagogolf.


Hur exakt är en golfsimulator?
Golfblaster3D kan med sitt dubbla läsningssystem återge alla dina slag väldigt exakt. Få simulatorer mäter bollens flykt mer noggrannt. Mättekniken har IR sensorer i tee-matta som läser klubbans rörelse och position. Tillsammans med radarsensorer/mikrofoner i väggar och tak läses bollens flykt in i slagduken, sammantaget ger detta en fullt realistisk golfkänsla.


Verklighetsnära 3D-grafik
På slagduken visas ditt slag i högupplöst 3D-grafik, du kan till och med se repris på dina slag! Utmana dig med att träna på att slå låga draw eller en hög fade, här finns alla chanser att förbättra ditt spel.


Svinganalys
På en separat bildskärm visas en svinganalys där samtliga mätvärden från klubbhuvudets spår, vinkel, hastighet samt bollens initiala spinn visas. Tränar du med ett golfpro kan ni tillsammans utveckla din sving och bollträff och se förändringarna i realtid.


Enkel att ställa in
På en pekskärm styr du de val och inställningar du önskar. Skärmen är intuitiv och ångrar du ett val är det enkelt att backa tillbaka.


Priser
Du betalar samma timpris för golfsimulatorn som för padelbana.
Jämförelsevis är normalt timpris för att hyra en golfsimulator ungefär 350-400 kr/timme.


Hur lång tid skall man boka?
Är ni fyra personer som vill spela 18 hål så är de lämpligt att boka tre timmar. Se till att vara redo när spelaren före har slagit.

Vill du slå på rangen och träna andra moment hinner du en hel del på en timme.


Vad händer om vi inte hinner spela klart?
Bokningarna sker per timme så tyvärr måste man sluta även om man exempelvis är på hål 16 av 18.


Hur bokar man?
Enklast är att boka i appen Playtomic. Både bokning och betalning sker i Playtomic. Sök efter Mellby Golfsimulator.


Skall man ha egna klubbor och bollar med sig?
Ja, precis som utomhus. Klubborna ska vara rengjorda. Använd INTE bollar med färgad reklam,  logotyp eller andra färgmarkeringar då dessa ger märken på slagduken.


Jag har aldrig spelat golf, kan jag boka ändå?
Absolut, som nybörjare lär man sig otroligt mycket av att träna i en golfsimulator. Vi rekommenderar att ta med någon som kan spela golf för att visa och hjälpa till.


Exempel på golfbanor du kan välja
Över 50 svenska och internationellt välkända banor finns att välja på. Du kan spela på svenska Barsebäck (Masters och Donald Steel), Halmstad GK (Norra och Södra) samt Ullna GK. Flera brittiska och amerikanska bra banor finns tillgängliga, bland annat Augusta i USA (heter Georgia Nr1 i simulatorn).


Svinga lugnt och lycka till!